Ingyenes Játékok

Gondozása a Fóka

Játék Állatok

Gondozása a fóka

Gondozása a Fóka Értékelés: 8/10

Játék gondozása a fóka

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játék van, hogy vigyázzon egy imádnivaló fóka. Nem ritka, hogy egy fóka, mint egy kisállat, ebben a vaku játék megtapasztalhatja. Vezérlése a számítógépes egér, meg kell tisztítani ecsettel, a tömlő és a törölköző is takarmány-és főzte ki. Kövesse a gondozó, hogy mit tegyen minden időben, és van egy szép és boldog tömítést. Ha befejezte látni fogja a megjelenését a fóka, és nézze meg a kottát, hogy ad a gondozó.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9702 alkalommal online. Osztályozás 2140 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 92 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9702 szer
Gondozása a Fóka

Fóka szükség sok ellátás, és nagyon finom, így a legjobb hely akkor szabadon élnek, vagy az állatkertekben, mert nekik nyújtanak élőhelyet jellemzők tömítések szükség. Ezen kívül sok trükköt tanulás szórakozás és a játék azok edzők.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Gondozása a Fóka a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Gondozása a Fóka. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Gondozása a Fóka, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Gondozása a Fóka az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Gondozása a Fóka, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Gondozása a Fóka
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81310
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!