Ingyenes Játékok

Evés Rovarok

Játék Állatok

Evés rovarok

Evés Rovarok Értékelés: 5/10

Játék evés rovarok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor egy kaméleon kell enni rovarokat. A játék akkor használja a nyelved, akkor az egeret, és kattintson rúgni a nyelv állatok ellen. Meg kell, hogy legyen óvatos, mert csak tíz próbálkozás minden szinten. Catch annyi hibát, amennyit csak tudsz, hogy adja át a szintet és megnyeri a játékot. Vannak különböző állatok, színben és méretben, és minden más a pontszámot. Catch a legyek és darazsak és pontokat kapsz.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 15007 alkalommal online. Osztályozás 1318 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 600 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 15007 szer
Evés Rovarok

Lövöldözős játék. A kaméleon is táplálkoznak a legyeket. A játék elkezdéséhez meg kell csinálni gyönyörködtető legyek. Az egérrel kontrollként, amelynek célja és lő játék rovarok ellen. Meg kell fogni annyi hibát, hogy minél több pontot. Rovarok repülnek bele az éjszakába, és meg kell befejezni, mivel sokan közülük. Tíz próbálkozás a nyelveddel minden szinten.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Evés Rovarok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Evés Rovarok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Evés Rovarok, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Evés Rovarok az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Evés Rovarok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Evés Rovarok
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81311
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!