Ingyenes Játékok

Dodó Vadászat

Játék Állatok

Dodó vadászat

Dodó Vadászat Értékelés: 7/10

Játék dodó vadászat

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, mindössze annyit kell tennie, hogy lőni a Dodos. Törekvés a legfontosabb része a játéknak, és akkor lőni kattintva a bal egérgombbal. Legyen óvatos, ne pazarolja a golyók, mert csak az kap 5 kép körönként. Látni fogja a golyó kijelző bal alsó részén a képernyőn. Shooting Dodos nélkül eltűnt érheti el a pontszámot szorzó. Minél magasabb a szorzó, annál gyorsabban rack akár pontokat. Elér dodó hiányzik, akkor kap egy X, és nyilván nem akarja vesztegetni ezeket. Ha kap 6, a játéknak vége.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6066 alkalommal online. Osztályozás 3617 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6066 szer
Dodó Vadászat

A végén a játék, akkor adja meg a nevét, és látni fogja, hogy hol állsz szemben az összes többi Dodó vadászok. Ha a játék nem fut olyan gördülékenyen, mint szeretné, akkor megváltoztathatja a minőségi beállítások módosításához kattintson a Q betű a bal felső sarokban, vagy nyomja meg a Q gombot rád billentyűzeten. Növeli a pontszámot ütő minden Dodos egymás után anélkül, hiányzik ezek közül bármelyik. A Dodos megváltoztatja irányát hirtelen, hogy tartsa a szemét a mozgását. Dodos mehet mögött felhők és más akadályok, úgyhogy győződjön meg róla, hogy tudja, hol vannak. Az őrült nehézség, akkor csak egy lövés minden dodó, ezért legyen óvatos, hogy ne pazarolja lőszer.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Dodó Vadászat a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Dodó Vadászat. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Dodó Vadászat, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Dodó Vadászat az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Dodó Vadászat, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Dodó Vadászat
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!