Ingyenes Játékok

Csirke Ugrik

Játék Állatok

Csirke ugrik

Csirke Ugrik Értékelés: 8/10

Játék csirke ugrik

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék arról szól, hogy a csirke ugrani, és elkerülni az akadályokat. Három csirke ebben ügyességi játék, és mindegyikük akar enni. Átugrani az akadályokat, és gyűjtsük össze a tojást és a kis férgek. Ha nem, akkor el fogja veszíteni egy szívet, és ha elfogy a szívét, akkor el fogja veszíteni! Csak az egér segítségével kattintson a csirke, és ugrik. Azt is lassan költözik, ahol mutat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7108 alkalommal online. Osztályozás 2753 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 36 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7108 szer
Csirke Ugrik

Mint az egyik leggyakoribb és legelterjedtebb háziállatok, több csirkét a világon, mint bármely más madárfaj. Az emberek folyamatosan csirkék elsősorban az élelmiszer forrása, fogyasztó mind a hús és a tojás. Tudtad, hogy az emberek először honosították csirkék indiai származású céljából a kakas harcok?

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Csirke Ugrik a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Csirke Ugrik. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Csirke Ugrik, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Csirke Ugrik az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Csirke Ugrik, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Csirke Ugrik
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
203805
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
136114
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
80048
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!