Ingyenes Játékok

Charlie a kacsa

Játék Állatok

Charlie a kacsa

Charlie a kacsa Értékelés: 6/10

Játék charlie a kacsa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűjtsd össze az összes díjat akkor minden szinten. Mario-stílusú platform játék körülbelül egy aranyos kacsa nevű Charlie.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 205049 alkalommal online. Osztályozás 42 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 25350 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 205049 szer
Charlie a kacsa

Állítsa be a kacsa kell utaznia minden szinten. A nyilakkal kacsa keresztül vezet erdei táj a képernyőről képernyőre. A más állatok az ellenséget, és megpróbálja megölni a hős. Csak érintse meg tud ölni. Akkor ugorj be az állatokat, hogy befejezze, és akkor is ugrik magasabb. Vannak gyémánt és aranyat, amit tehet, hogy extra pontokat minden játékban. Minden szinten van egy kicsit nehezebb. Egy nagyon szórakoztató és addiktív játék. Hosszan lehetne a barátunkkal a kacsát, és gyűjtsük össze az összes aranyat, mint lehetséges. Fuss és ugorj át a szinteken, gyűjtenek erő felemel, és próbálja túlélni. Utasítás: meg kell kérni, hogy a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt és ugrás a tetején ellenséget megölni őket.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Charlie a kacsa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Charlie a kacsa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Charlie a kacsa, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Charlie a kacsa az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Charlie a kacsa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Charlie a kacsa
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!