Ingyenes Játékok

Bogár Háború

Játék Állatok

Bogár háború

Bogár Háború Értékelés: 5/10

Játék bogár háború

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Egy ingyenes on-line játék, amelyben meg kell harcolni a másik ellen gyarmat hibák, ellenőrzése céljából rendelkezésre álló fészkek. Küldjön lárvák az üres fészkeket, és elterjedt az egységek, majd vesz egy fészket által megszállt az ellenség, hogy átvegye az irányítást az összes fészkek. El kell menni mozog a lárvák fészkük leginkább rászorulók több egység, különösen az új fészkek, hogy elfogja. A háború a hibák vár ebben a vaku játékban.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9054 alkalommal online. Osztályozás 2390 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 120 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9054 szer
Bogár Háború

Ez a játék keverje a hibákat, a hódítás és stratégiai játékokat, és egy nagyon egyszerű játék, de nagyon szórakoztató. Gyors hangyák, bogarak erős, minden harc a háború a hibákat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Bogár Háború a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Bogár Háború. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Bogár Háború, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Bogár Háború az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Bogár Háború, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Bogár Háború
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81310
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!