Ingyenes Játékok

Béka Légy Evő

Játék Állatok

Béka légy evő

Béka Légy Evő Értékelés: 7/10

Játék béka légy evő

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Segítség a béka az online játék, hogy fogja enni a legyeket minden szinten. Ehhez, akkor indítsa el a nyelved, hogy utolérjék őket, vagy ragaszkodik a dolgokat, és akkor is ugorhat mozogni a színpadon. Ha elkapnak a legyeket akkor menj a következő szintre. Lesz, hogy úgy gondolja, egy kicsit minden szinten, de ha nem sikerül nyomja?.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 18073 alkalommal online. Osztályozás 1204 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 1032 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 18073 szer
Béka Légy Evő

Ingyenes online játék körülbelül egy béka gyönyörködtető repül a nyelvével. A vadon élő békák és varangyok tápláljuk a nyelv, amelyre a ragadós használt anyag, hogy utolérjék a rovarok táplálkoznak.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Béka Légy Evő a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Béka Légy Evő. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Béka Légy Evő, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Béka Légy Evő az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Béka Légy Evő, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Béka Légy Evő
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205033
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137317
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81298
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!