Ingyenes Játékok

Az állatokat a Zanzibar

Játék Állatok

Az állatokat a zanzibar

Az állatokat a Zanzibar Értékelés: 3/10

Játék az állatokat a zanzibar

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes, egyszerű és szórakoztató online játék körül állatok Zanzibar három fajta játék, egy-egy állat. Az egérrel játszani. El kell kerülni az akadályokat, és gyűjtsük össze pontokat az egér mozgatásával a játékteret. A játék alkalmas a gyerekek és minden játékos.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 23286 alkalommal online. Osztályozás 757 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 2020 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 23286 szer
Az állatokat a Zanzibar

Zanzibar jelenti "partján, a feketék", és része a Tanzániában. Rengeteg vadon élő állatok ott, mint az állatok ebben a játékban, és van is egy csomó vadászat. Vadászat az, amit el kell kerülni ebben a játékban.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Az állatokat a Zanzibar a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Az állatokat a Zanzibar. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Az állatokat a Zanzibar, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Az állatokat a Zanzibar az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Az állatokat a Zanzibar, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Az állatokat a Zanzibar
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
203750
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
136061
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
80003
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!