Ingyenes Játékok

Haj labdák

Játék Állatok

Haj labdák

Haj labdák Értékelés: 10/10

Játék haj labdák

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Néhány állat alakú haj labdák színek elfoglalni a területen, meg kell dobni őket, hogy őket a gyep. Legyen haj golyóscsapágy egy irányba, és nyomja meg a másik, hogy hagyja csak egy. A golyók egy irányban, és van, hogy úgy, hogy csak egy. Ez egy egyszerű játék, a készség, hogy minden gyermek tud játszani. Ez egyszerű és szórakoztató. Funny haj labdák színek a föld, és van, hogy dobja őket ki. Biztos, hogy kap, és eltölteni egy időben vele.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6930 alkalommal online. Osztályozás 3523 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 10.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Értékelés alapján 8 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6930 szer
Haj labdák

Mozgatni a golyókat a haj színek a területen, hogy eltűnik. Meg kell verni egymást gördülés és ki a képernyőn. A föld egy kockás terek, és mozgassa csak egy irányban. Találat egy színes labda fordulni, és elhagyni a pályát. Mindegyik más színű, mint a vörös, kék, lila vagy zöld. Ha van egy csapás, helyet foglal mellett a másik, és a következő. Egy ügyességi játék, szórakozás és szórakoztató, hogy egy jó ideje. Egy kis szellemi kihívás, hogy kövesse az irányt az egyes kis szőrös állatok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Haj labdák a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Haj labdák. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Haj labdák, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Haj labdák az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Haj labdák, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Haj labdák
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205047
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81310
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!