Ingyenes Játékok

Állatok Azonosításához

Játék Állatok

Állatok azonosításához

Állatok Azonosításához Értékelés: 6/10

Játék Állatok azonosításához

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a játék megmutatja egy csomó képet az állatok. Meg tudja tippelni az állat látható a képen, mielőtt lejár az idő? Próbálja ki! A kép borítja színes dobozok, és meg kell tenni a az állat neve alatt. Önnek korlátozott ideig kitalálni, milyen állat van. Mint tudod, hogy meg kell tenni a nevét. Meg kell írni a nevét az állat angol és küldje el Önnek, hogy tudja, hogy igaza van, vagy tévedsz. Meg kell határozni az állatok a lehető legrövidebb időt keresni a pontokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 29801 alkalommal online. Osztályozás 611 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1932 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 29801 szer
Állatok Azonosításához

Ez a játék már sok-sok kép a különböző állatok. Ott lesz képes kitalálni az állat a képet, mielőtt lejár az idő? Csak próbáld! Azonosítása vadállatok. A fényképeket az állatok által néhány képet, és meg kell kitalálni, bujkál az asztalok alatt. Minél hamarabb, annál jobb hiszem jobb, az idő fogy, miközben játszunk. Önnek korlátozott ideig megoldani minden képet. Minél hamarabb megoldani, annál több pontot kapsz. Állatok közös közhasználatban nem kell megmondani az adott fajok és a tudományos név, akit csak az állat. A nevek kell őket angolul. Határozza meg a faj állatok leselkednek mindenki a fényképeket a természet.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Állatok Azonosításához a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Állatok Azonosításához. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Állatok Azonosításához, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Állatok Azonosításához az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Állatok Azonosításához, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Állatok Azonosításához
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205033
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137317
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81298
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!