Ingyenes Játékok

Állatok Léggömbökkel

Játék Állatok

Állatok léggömbökkel

Állatok Léggömbökkel Értékelés: 6/10

Játék Állatok léggömbökkel

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, a cél az, hogy a pop ellenség léggömbök, mielőtt a léggömb durrantott. A pop az ellenség ballonok, szükség van felette. A karakterek, amelyek látható a játékban, egy tehén, egy kutya és egy birka. Az egyik ilyen karakter lesz meg, más lesz az ellensége, és az utolsó karakter lesz függő. Ki kell választani, akik kell minden egyes, az állatok kattintva az egérrel. Használja a nyíl gombokat, hogy kiszorítsa a szóköz lőni, és a 8-as számmal vásárolni léggömböket.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11606 alkalommal online. Osztályozás 1514 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 426 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11606 szer
Állatok Léggömbökkel

állatok, léggömb, pop,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Állatok Léggömbökkel a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Állatok Léggömbökkel. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Állatok Léggömbökkel, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Állatok Léggömbökkel az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Állatok Léggömbökkel, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Állatok Léggömbökkel
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
204911
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137200
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81195
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!