Ingyenes Játékok

Milyen Állat Vagyok?

Játék Állatok

Milyen Állat vagyok?

Milyen Állat Vagyok? Értékelés: 7/10

Játék milyen Állat vagyok?

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a játék azt mutatja, sok képet az állatok a vadonban, de felső határa, és fokozatosan a feltárására. Meg tudja tippelni az állat látható a képen, mielőtt lejár az idő? Próbálja ki! Az állat a képen szereplő négyzet a színek, ezek a festmények tűnik el fokozatosan mutatja egyre több részén az állat. Ha úgy gondolja, meg nem találja az állatot írja be a nevét, majd kattintson a Küldés megállítani az időt. Ha helyesen fog keresni pontokat. Önnek korlátozott ideig, hogy megoldja az egyes képeket.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 16530 alkalommal online. Osztályozás 1188 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 758 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 16530 szer
Milyen Állat Vagyok?

Az állatok mögé rejtett színes négyzetek és van, hogy kitaláljuk, melyik állat a egy-egy fényképet. Ez egy játék, az az óra, az idő halad gyorsan, és meg kell mondanom, milyen állat az, ami el van rejtve az egyes képeken. Közös állatok, a vadon élő állatok és a háziállatok. Meg kell írni a nevét, az állat az angol és kattintson a Küldés gombra, hogy tudd, ha van, vagy tévedsz. Ha szereti az állatokat, és tudja, hogyan fajokat nevezik ez a játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Milyen Állat Vagyok? a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Milyen Állat Vagyok?. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Milyen Állat Vagyok?, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Milyen Állat Vagyok? az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Milyen Állat Vagyok?, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Milyen Állat Vagyok?
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205033
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137317
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81298
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!