Ingyenes Játékok

Állati Kvíz

Játék Állatok

Állati kvíz

Állati Kvíz Értékelés: 6/10

Játék Állati kvíz

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék egy nagyon barátságos állat vár rád. Ez az ingyenes játék áll a verseny több vizsga, ahol meg kell, hogy legyen mozgékony a számítógépes egér. Meg kell, hogy jó cél, és gyorsan csattanó. Az utasítások jelennek meg minden egyes vizsgálat a nyelven kapja meg, mielőtt elkezd játszani. Have fun ezekkel imádnivaló állatok és átadja a vizsgálatok adnak neked.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8897 alkalommal online. Osztályozás 2565 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 50 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8897 szer
Állati Kvíz

Állatok verseny aranyos és imádnivaló. Látni fogja, sok a medve és a nyulak az összes szín, a stílus és szórakoztató gyermek. Komplett minden szinten a lehető legrövidebb idő alatt.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Állati Kvíz a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Állatok flash játék neve Állati Kvíz. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Állati Kvíz, és összefüggésben áll a Állatok. Az új játék Állati Kvíz az egyik legjobb játék az Állatok megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Állati Kvíz, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Állati Kvíz
VISSZA

Állatok legtöbbet játszott játékok

Charlie a kacsa JÁTÉKRA ►

Charlie a kacsa

6
6 a 10 - 25350 szavazat
Játszott
205049
szer

Utasítás: Próbáld meg elérni a végén minden szinten, érmék gyűjtése és gyémánt. Meg kell legyőzni minden akadályt. Ugrás az ellenséget ölsz. Platform játék, mely egy aranyos kacsa nevű Charlie. Fuss és ugorj át a szinteken, fogd fegyverek és próbálja túlélni. El kell menni az erdőben, ahol az állatok kell üldözni, és támadnak meg, mint a békák vagy a méhek. Próbálja ki a többi állat ne érjen, és kap az a képernyő alján. Gyűj ...

bika vs Tehén JÁTÉKRA ►

Bika vs tehén

4
4 a 10 - 8394 szavazat
Játszott
137338
szer

Az állat, amelyet választott (a tehén vagy a bika) versenyez a másik ellen a kenyeret eszik versenyt. Segítség a versenyző nyerni kattintva amilyen gyorsan csak tudsz a bal gombot, az egér ...

Cingár piranja JÁTÉKRA ►

Cingár piranja

6
6 a 10 - 8138 szavazat
Játszott
81313
szer

Ön egy kis piranja, de nem sokáig! A cél az, hogy úszni körül eszik, és a sok kis hal lehet, hogy végül is növekszik egy hatalmas piranja. Legyen óvatos, hogy nem kap nagyobb halat fogott ki, mivel nem lesz probléma eszik meg. Sok szerencsét!