Ingyenes Játékok

Felmászni a tetejére

Játék akció

Felmászni a tetejére

Felmászni a tetejére Értékelés: 5/10

Játék felmászni a tetejére

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor a majom, és meg kell ugrani, mászni, és fuss át a tornyot, hogy elérjük a legmagasabb pontja a torony, mielőtt a víz emelkedik alatta tartományban. Használja a nyíl billentyűket vagy betűk W (felső), A (balra), S (le), D (jobbra) és a Z ugrani. El kell menni a falakon, és ugrás a különböző szinteken, hogy elérjük a tetején. Van, hogy elkerülje a víz emelkedik, van, hogy elkerüljék fuldokló az útmutatóban. Szerezd meg a csúcsra, hogy megnyerjük a játékot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11368 alkalommal online. Osztályozás 1889 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 340 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11368 szer
Felmászni a tetejére

Játék, ahol meg kell mászni a torony, van, hogy a csúcsra elkerülve megfullad a vízben, hogy továbbra is emelkedik. Ugrás kőről kőre, és mászni a falakon, hogy hegymászás. A cél az, hogy a képernyő felső részén. A víz emelkedik ki a képernyő alsó részén, és jön, ha megfulladnak. Meg kell futtatni a promóció több, mint a víz. A gyors játék, ahol van, hogy menjen fel, és akár megállás nélkül, hogy elkerülje a víz. Ugrani, futni és mászni a falak, hogy a torony tetején.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Felmászni a tetejére a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Felmászni a tetejére. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Felmászni a tetejére, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Felmászni a tetejére az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Felmászni a tetejére, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Felmászni a tetejére
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53442 szavazat
Játszott
332071
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97625
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31176
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...