Ingyenes Játékok

Ugrás Tobikomi férfi

Játék akció

Ugrás tobikomi férfi

Ugrás Tobikomi férfi Értékelés: 7/10

Játék ugrás tobikomi férfi

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Mario Bros típusú játék, ahol van egy karakter, aki ugrani, mozogni, fut a játék 7 különböző világokat és 28 szinten. Mozog a karakter a nyilakkal és lőni a vezérlőgombot. Az ellenőrzések testreszabható. A játék során különböző túrák, mint platform, ahol meg kell ugrani az egyik a másikra. , Hogy a végén a játék a ugrik. Meg kell gyűjteni annyi aranyat, hogy megjelenik a turné, és kapsz extra pontokat. Azt is rejtett kincsek, amelyek segítségével hosszabb ideig tart ki a játékban. Óvakodj robotok gyilkosok!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11169 alkalommal online. Osztályozás 1806 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 344 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11169 szer
Ugrás Tobikomi férfi

Akció játék, amelyben meg kell leküzdeni a különböző képernyők és platformok hogy meg fog jelenni. Séta egész területén a lehető ugrás képernyőről képernyőre. Meg kell, hogy legyen óvatos a robotok jelennek meg, amelyek az ellenség. Ha egy robot megérint akkor esik a képernyőn, és akkor halott. Meg kell, hogy kikerülje a robotok, hogy jön az utat. Akkor Önnek kincseket rejtett fegyvert, hogy megvédje magát az ellenségtől. Vannak meglepetések mögött a kérdőjelek. Fuss és ugorj át a játékot, amíg el nem éri a vég biztonságos.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ugrás Tobikomi férfi a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Ugrás Tobikomi férfi. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ugrás Tobikomi férfi, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Ugrás Tobikomi férfi az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ugrás Tobikomi férfi, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ugrás Tobikomi férfi
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53442 szavazat
Játszott
332072
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97633
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31182
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...