Ingyenes Játékok

Surf 1 Palatábla

Játék akció

Surf 1 palatábla

Surf 1 Palatábla Értékelés: 4/10

Játék surf 1 palatábla

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játékot kapsz az esélyt, hogy az egyik dolog, amit valaha akartam. Azt képzelni, hogy az iskolában, nézi az unalmas és a teljes munka palatábla az iskolában? Itt a lehetőség, hogy belépne rajta bizonyítani önmagad és a többi játékos ellen a világ minden tájáról! irányítani a karaktert, ne vizes szivacsok és ami a legfontosabb ... hogy a legmagasabb pontszámot! irányítani a karaktert az egérrel, ne vizes szivacsok és gyűjteni minek!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6733 alkalommal online. Osztályozás 3305 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 16 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6733 szer
Surf 1 Palatábla

Akció játék műfaját, amely hangsúlyozza a fizikai kihívásokat, beleértve a reakció-idő és a szem-kéz koordinációt. A műfaj változatos alnemzetségébe tartalmaz, mint a harci játékok, lövöldözős játékok, és a platform játékokat, amelyeket széles körben tekintik a legfontosabb akció játékok, bár néhány valós idejű stratégiai játékok is tekinthető akciójátékok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Surf 1 Palatábla a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Surf 1 Palatábla. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Surf 1 Palatábla, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Surf 1 Palatábla az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Surf 1 Palatábla, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Surf 1 Palatábla
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53442 szavazat
Játszott
332072
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97633
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31182
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...