Ingyenes Játékok

Háborúk Robot

Játék akció

Háborúk robot

Háborúk Robot Értékelés: 3/10

Játék háborúk robot

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes online játék a gyűjtő fémhulladék más robotok. Mivel a robotok minden fémből készült, és nem akarja, hogy a robot fém lopott, akkor meg kell először elpusztítsa őket. Ehhez szükség lesz mindkét kezét, az egyik a billentyűzet, és egy az egeret. A billentyűzet fogja ellenőrizni a mozgását a robot, vagy a WASD gombokkal vagy a nyilakkal. Az egérrel, akkor célja, lő, és dobja bombákat. Mozgatása a képernyőn a cél, kattintson a (tartva) lőni, és kattintson duplán, hogy felrobban. Gyűjtsük össze a maradékot, fém után megsemmisíti az ellenséget. Néhány ellenséget is több, mint egy lövés, hogy elpusztítsa.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6272 alkalommal online. Osztályozás 3498 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 6 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6272 szer
Háborúk Robot

Úgy néz ki, ez a játék alapja egy olyan világban által lakott hover robotok, hogy a takarmány a fém más robotok, és meg kell ölni egymást, hogy túlélje. Valamilyen oknál fogva, van egy robot erősebb, mint a többi. És persze, hogy a harcot minden gyengébb robotokat. Találd ki, ki fog játszani a legerősebb hover bot? You! Az egyetlen módja, hogy lehet legyőzni, ha a leggyengébb robotok sikerül többen vannak, mint neked, vagy ha egy komplett idióta a videojátékok. Tehát, melyik lesz az? Ön egy lány, vagy hajlandó vállalni hordák száz tomboló gyilkos felrobbanó robotok?

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Háborúk Robot a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Háborúk Robot. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Háborúk Robot, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Háborúk Robot az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Háborúk Robot, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Háborúk Robot
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53438 szavazat
Játszott
331947
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97497
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31071
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...