Ingyenes Játékok

Radioaktív Harcos

Játék akció

Radioaktív harcos

Radioaktív Harcos Értékelés: 10/10

Játék radioaktív harcos

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék lesz játszani, mint az egyetlen harcos képes megoldani a problémát, hogy lesz találkozás. Radioaktív necro-mutánsok építenek egy titkos fegyver példátlan hatalom. Spies az emberi szövetség életüket áldozták, hogy megtudja, a necro-mutáns búvóhelyét. Csak egy harcos lehet próbálni, és támadás a szörnyű hely, hogy megakadályozzák a gonosz terv valóra. Május bátorság és a düh irányítja a sorsát, és vezet, hogy a végső győzelem!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6834 alkalommal online. Osztályozás 3582 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 10.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Értékelés alapján 2 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6834 szer
Radioaktív Harcos

Használja a nyilakat mozogni, és az A és S gombokkal támadni. A D gomb aktiválja a pajzsot, ezért ne habozzon használni a pajzsot, ha kell. Vedd fel semmilyen extra egészségügyi látod. Futtatásához kétszer érintse meg a nyilakat. Nincs ugrás ez a játék, mert ez egy beat-'em-up játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Radioaktív Harcos a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Radioaktív Harcos. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Radioaktív Harcos, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Radioaktív Harcos az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Radioaktív Harcos, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Radioaktív Harcos
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53442 szavazat
Játszott
332071
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97625
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31176
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...