Ingyenes Játékok

Megtalálja a Hercegnő

Játék akció

Megtalálja a hercegnő

Megtalálja a Hercegnő Értékelés: 3/10

Játék megtalálja a hercegnő

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Keresse meg a hercegnő a útvesztőiben. Meg kell, hogy legyen óvatos, hogy a veszélyes tárgyak esnek. Ha kap egy tárgy leesését, halott vagy. Meg kell, hogy kikerülje a veszélyeket, hogy elérjük a hercegnő várja Önt a végén minden képernyőn. Ebben addiktív játék, meg kell szabadítani a hercegnőt. Ehhez használja a nyilakat, de van, hogy elkerüljék a tűzgolyók, hogy ölni, ha megérinteni. Ebben a játékban, nem lesz 10 szinten és minden szinten nehezebb, mint az utolsó. A golyók gyorsabban esnek, és még kevesebb ideje, hogy a hercegnő.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7449 alkalommal online. Osztályozás 3056 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 66 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7449 szer
Megtalálja a Hercegnő

Ezek végén a terem, és a hercegnő vár a másik oldalon. Meg kell, hogy kibújik a tüzet golyók esnek, és ölni, ha megérinteni. Ez egy ügyességi játék és a sebesség, van, hogy kikerülje az akadályokat, és elkerülje a veszélyeket esel. Ha már a másik oldalon a szintet, akár a hercegnő, és kerül sor, hogy a következő képernyőre. Van, hogy gyors, és legyen óvatos, hogy érintse meg csak halált ebben a játékban. Egy egyszerű játék, de azt igényli, hogy a készség, hogy a lehető leghamarabb, hogy megmentse a szeretett. Fuss, hogy vár az Ön számára! A korlátozott ideig.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Megtalálja a Hercegnő a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Megtalálja a Hercegnő. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Megtalálja a Hercegnő, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Megtalálja a Hercegnő az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Megtalálja a Hercegnő, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Megtalálja a Hercegnő
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53442 szavazat
Játszott
332071
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97625
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31176
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...