Ingyenes Játékok

Lovagolni a Csövek

Játék akció

Lovagolni a csövek

Lovagolni a Csövek Értékelés: 7/10

Játék lovagolni a csövek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben ingyenes online játék, meg kell lovagolni a kerékpár az alagutakon keresztül e háromdimenziós autóverseny játék. Használja a fel és le nyilakkal felgyorsítása, vagy lassul. Használja a bal és jobb gombok irányítani, Svindler akadályokat, és gyűjtsük össze a zöld kockák, hogy megjavítja a pajzs. Ha a pajzs egy 100%-os, zöld kocka kapsz időt bónuszok. Meg fogja találni két mód, időzített mód és a túlélés módban. Az időzített mód a verseny ellen, az óra minden egyes pályán, hogy kinyit újakat, és verni nyilvántartások kap érmet. A túlélési módban van a túlélésre, és nem lehet lassítani.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5678 alkalommal online. Osztályozás 3417 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 12 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5678 szer
Lovagolni a Csövek

A járműveket ebben a játékban látod nagyon hasonló a film Tron nevezett Fény ciklus. Ezek a futurisztikus kétkerekű járművek, hogy hozzon létre falait színes fény.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Lovagolni a Csövek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Lovagolni a Csövek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Lovagolni a Csövek, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Lovagolni a Csövek az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Lovagolni a Csövek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Lovagolni a Csövek
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53436 szavazat
Játszott
330912
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
96536
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
30065
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...