Ingyenes Játékok

Lő Paraziták

Játék akció

Lő paraziták

Lő Paraziták Értékelés: 8/10

Játék lő paraziták

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A cél ennek a ingyenes online játék lényege, hogy legyőzze az ellenséget a képernyőn. A fertőzés megfogta, és ez rajtad múlik, hogy harcolni le! Pusztítsd el a vírust, de ne hagyjuk, hogy megfertőzni a hajó túl közel. Lő ellenségek gyors egymásutánban, hogy növeljék a szorzó, és kap a pontszám a milliók! Használja a nyilakkal mozgatni a hajót, és használja a WASD gombokkal cél a fegyvert.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 4278 alkalommal online. Osztályozás 3553 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 2 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 4278 szer
Lő Paraziták

Gyűjtsd össze minden powerups jelennek meg. Get őket a forgatás ellenségek, minél többet elpusztítani, annál többet kapsz. Ha még nem játszott játék ez a fajta kontroll rendszer előtt, ez lehet egy kicsit nehéz először, de akkor szokni gyorsan. Az ellenőrzések a mozgó és a lövészet is cserélték a használati utasításban képernyőn.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Lő Paraziták a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Lő Paraziták. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Lő Paraziták, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Lő Paraziták az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Lő Paraziták, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Lő Paraziták
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53434 szavazat
Játszott
329391
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
94848
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2868 szavazat
Játszott
28753
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...