Ingyenes Játékok

Keresés a gyémánt

Játék akció

Keresés a gyémánt

Keresés a gyémánt Értékelés: 5/10

Játék keresés a gyémánt

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén az ékszereket és a gyémánt lehet. Szeretne gyémánt?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 31182 alkalommal online. Osztályozás 604 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 2870 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 31182 szer
Keresés a gyémánt

Ez a játék érkezik Disney.co.uk Játékok. A játék gyűjteni a gyémánt. Meg kell átugrani a bútorok és a falak, hogy a gyémánt, rejtett. A gyémánt nyaklánc extra pontokat, így keresni sok nyakláncok és ékszerek. Túra a ház, és tartsa az ékszereket tudsz. Dodge a kutyák, macskák és gyűlölet elvenni pontokat. El kell menni, amennyire csak lehetséges otthonról, hogy megtalálja a drágaköveket, amelyek rejtve minden sarkában. A keresni és találni a játék ugrott a platformok között.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresés a gyémánt a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Keresés a gyémánt. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresés a gyémánt, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Keresés a gyémánt az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresés a gyémánt, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresés a gyémánt
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53442 szavazat
Játszott
332072
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97633
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

nyuszi édesség JÁTÉKRA ►

Nyuszi édesség

6
6 a 10 - 1934 szavazat
Játszott
25954
szer

Készüljön a Bomp ebben valóban egyedülálló kapcsolási játék egy trappolt verte. Mérkőzés sor Bomps az azonos színű, világos õket ebben addiktív puzzle-játék. Vigyázni kell, mert a bomba ketyeg, és használja a Star-bombák létrehozni Amazing különleges kombinációkat, hogy a fény a képernyőn. Cél a saját egérmutatót, és kattintson az ugráshoz. Gyűjtse össze annyi Jelly Babák, mint mielőtt az idő múlik. Kapsz, ha több pontot gy$ ...