Ingyenes Játékok

Háború Sárkányok

Játék akció

Háború sárkányok

Háború Sárkányok Értékelés: 5/10

Játék háború sárkányok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg kell, hogy elpusztítsa az összes sárkányt, amennyit csak lehet, így nem megölni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 97497 alkalommal online. Osztályozás 118 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 9706 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 97497 szer
Háború Sárkányok

Sárkány háborúk, amelyben meg kell, hogy részt vegyenek. Meg kell repülni az égen, hogy elpusztítsa annyi sárkányt, amennyire csak lehetséges. Meg kell lőni az állatokat. Elkerülni a tűzgolyók, hogy fognak dobja meg lőni. Az akció játék, ahol van, hogy kikerülje támadások ellenségek és elpusztítani annyi ellenfelek lehetséges. Irányítsd az állatok az égen, és a pont és lő a fegyvereket.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Háború Sárkányok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Háború Sárkányok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Háború Sárkányok, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Háború Sárkányok az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Háború Sárkányok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Háború Sárkányok
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53438 szavazat
Játszott
331946
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31069
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...

nyuszi édesség JÁTÉKRA ►

Nyuszi édesség

6
6 a 10 - 1934 szavazat
Játszott
25834
szer

Készüljön a Bomp ebben valóban egyedülálló kapcsolási játék egy trappolt verte. Mérkőzés sor Bomps az azonos színű, világos õket ebben addiktív puzzle-játék. Vigyázni kell, mert a bomba ketyeg, és használja a Star-bombák létrehozni Amazing különleges kombinációkat, hogy a fény a képernyőn. Cél a saját egérmutatót, és kattintson az ugráshoz. Gyűjtse össze annyi Jelly Babák, mint mielőtt az idő múlik. Kapsz, ha több pontot gy$ ...