Ingyenes Játékok

Grand Theft Auto

Játék akció

Grand theft auto

Grand Theft Auto Értékelés: 8/10

Játék grand theft auto

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a flash verziója a híres Grand Theft Auto videojáték-sorozat. Élvezze a szabad akaratát Grand Theft Auto ebben a flash verziója, útmutató a bűnözők követnek el bűncselekményeket, amennyire csak lehetséges, üti az emberek és az autólopás. Használja a nyíl billentyűket. A bal és jobb nyilak csak akkor működik, az autók. Amikor gyalog, az egér az egyik, ami a karakter séta az irányba. Támadni, használja a bal egérgombot. A beír kulcsot kap meg egy autó. Ügyeljen arra, hogy küldetése tájékoztatók. Kattintson játszani kezdj el játszani a Grand Theft Auto akciójáték.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8672 alkalommal online. Osztályozás 2812 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 148 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8672 szer
Grand Theft Auto

A Grand Theft Auto-sorozat mindig beállítva kitalált helyeken erősen mintájára az amerikai városban. Ez a híres komikus szatíra az amerikai kultúra, bár a sorozat szerzett vita a maga felnőtt jellegű és erőszakos témák. A sorozat középpontjában körül sok különböző élvonalbeli, akik kísérletet emelkedik a ranglétrán az alvilág, bár indítékai erre változik minden játék. A Grand Theft Auto sorozat már kritikusok által is elismert és kereskedelmileg sikeres, miután eladta több mint 125 millió darabot, mint december 2012 (megjelenése előtt, a Grand Theft Auto 5 részlet).

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Grand Theft Auto a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Grand Theft Auto. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Grand Theft Auto, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Grand Theft Auto az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Grand Theft Auto, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Grand Theft Auto
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53438 szavazat
Játszott
331800
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97359
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
30926
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...