Ingyenes Játékok

Dobj Egy Labdát Kocka

Játék akció

Dobj egy labdát kocka

Dobj Egy Labdát Kocka Értékelés: 3/10

Játék dobj egy labdát kocka

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játék, akkor kell használni, hogy dobja a labdát, amennyire csak tudsz kockák felett a peron széle. Ehhez, akkor egyszerűen meg kell nyomni őket. Ha túl gyorsan megy, leállítja a labda nagyon nehéz lesz, mert a fa platform nagyon csúszós, ezért ne felejtsd el, hogy egy kis lökést lehet elég. Nincsenek életüket ebben a játékban, csak idő. Dobtak egy kockát kapsz plusz időt, de leesik fog neked időt veszíteni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5230 alkalommal online. Osztályozás 3157 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 12 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5230 szer
Dobj Egy Labdát Kocka

A geometriában a kocka három dimenziós tárgy által határolt tér 6 oldalán, három ülést minden csúcsa. A kockát is nevezhető szabályos kocka, és egyike az öt platóni testek. A kocka a kettős oktaéder.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Dobj Egy Labdát Kocka a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Dobj Egy Labdát Kocka. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Dobj Egy Labdát Kocka, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Dobj Egy Labdát Kocka az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Dobj Egy Labdát Kocka, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Dobj Egy Labdát Kocka
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53434 szavazat
Játszott
329384
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
94842
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2868 szavazat
Játszott
28748
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...