Ingyenes Játékok

Arcade Akció

Játék akció

Arcade akció

Arcade Akció Értékelés: 5/10

Játék arcade akció

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A cél ennek a ingyenes online játék lényege, hogy elpusztítsa ellenségeit, és életben maradni, amíg csak lehetséges. Mivel a hajó tüzek automatikusan, akkor összpontosítani a figyelmét sem, hogy hit. Néhány ellenség osztani több ellenséget, ha megüt. Ne nyomja túl sokan egy időben, vagy nehéz lesz, hogy elkerüljék őket. Gyűjtse össze powerups amikor csak lehetséges. Ne habozzon, használja bombák, ha kell. Használja a WASD vagy nyilakkal mozgatni a hajót. Használd az egeret a cél. Pontokat szerzett, ha az ellenség megsemmisül. Figyelmen kívül hagyva több ellenséget gyors egymásutánban fog létrehozni kombók, ami fokozni fogja a pontszámot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6903 alkalommal online. Osztályozás 3536 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 0 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6903 szer
Arcade Akció

Minden fegyver ellen hatékony különböző ellenségek. Ne vedd fel a fegyvert powerup, ha a fegyver már van lesz jobban használható a jelenlegi helyzetben. Powerups elvesznek, ha meghalsz, úgyhogy győződjön meg róla, használja a tárolt powerups, mielőtt túl késő lenne. Csak egy powerup tárolható egy időben, győződjön meg róla, használja a jelenlegi mielőtt felvette egy másik. Van egy rövid ideig a legyőzhetetlenség utáni újbóli ívás. Használja ezt gyűjteni powerups veszélyes helyzetben. Vegye ki a veszélyesebb ellenség első, hogy magadnak könnyebb időt a gyengébbeket. Killing ellenségei gyors egymásutánban növeli a szorzó bónuszt, így magasabb pontszámot. Bizonyos ellenség van idő, amikor sokkal tiszteletreméltó. Használja ezeket a lehetőségeket, hogy szoros és vegye ki őket. Kerülje a széleit a képernyő, ahol lehetséges, annak érdekében, bőven van ideje reagálni, mi jön.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Arcade Akció a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve Arcade Akció. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Arcade Akció, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék Arcade Akció az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Arcade Akció, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Arcade Akció
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53438 szavazat
Játszott
331946
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
97497
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
31069
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...