Ingyenes Játékok

3D Kémkedés

Játék akció

3d kémkedés

3D Kémkedés Értékelés: 9/10

Játék 3d kémkedés

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben ingyenes online játék, kapsz játszani egy kém, amely kap egyik végéből a másikba anélkül, hogy észrevette. Használja a Z gombot, hogy elhagyja bombák és nyomjuk meg az X robban, ha készen áll. Vigye fel a magas csempe, hogy lépjen a következő szintre. Gomb megnyomásával a falhoz, és mozgassa oldalirányban mozogni több lopakodó. Azt is tolja rekeszek mellett csak beléptek a helyszínen.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5798 alkalommal online. Osztályozás 3329 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 9.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Értékelés alapján 22 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5798 szer
3D Kémkedés

A nyílbillentyűkkel mozoghat. A szóköz lehetővé teszi, hogy tegyen lépéseket. Ne hagyja ki a bemutató és utasításokat. Ez a lépés nagyon fontos, ha azt szeretnénk, hogy a hűvös éles és sima mozog.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott 3D Kémkedés a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Akció flash játék neve 3D Kémkedés. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve 3D Kémkedés, és összefüggésben áll a Akció. Az új játék 3D Kémkedés az egyik legjobb játék az Akció megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett 3D Kémkedés, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

3D Kémkedés
VISSZA

Akció legtöbbet játszott játékok

gyilkos bálna JÁTÉKRA ►

Gyilkos bálna

6
6 a 10 - 53436 szavazat
Játszott
330815
szer

ragadozó a laza! Keresse meg a kiutat a tengeri világban. Útmutató: menekülés a tengeri világ rejtvények megoldása, és harcol a kiutat a fogságból. A felfelé, balra és jobbra nyilakkal úszni. X. bite (enni nyerhet egészségügyi) Z a kötőjel és break stuff, lefelé mutató nyílra a spin ellenséget az útból. Leölésének és megsemmisítésének növeli a Rage, ezt teszi, akkor sebezhetetlen, és akkor több kárt okoznak.

Háború Sárkányok JÁTÉKRA ►

Háború sárkányok

5
5 a 10 - 9706 szavazat
Játszott
96444
szer

A sárkányok a háborút. Van egy nagy csata a tűz az égen. Adalék csata ez a sárkány felett repülő. Öld meg a repülő sárkányok, amelyek megpróbálják megölni. Erődítmények köpködés tűz elpusztít mindent. Vigyázni kell, mert a tűz a többi sárkány! Utasítás: használja a nyíl gombokat vagy WASD mozgás és a bal egérgombot, hogy köpni tüzet. Van, hogy ellenőrizzék a repülés az égen az ellenséges támadások elkerülésére. Meg ...

Keresés a gyémánt JÁTÉKRA ►

Keresés a gyémánt

5
5 a 10 - 2870 szavazat
Játszott
29952
szer

Te vagy az ékszer galériában Párizsban, és az éjszaka folyamán, az összes gyémánt, smaragd, zafír és drágakő eltűnt, a karaktert a Macskarisztokraták keres az összes gyémánt, és megtalálja a kilépési idő előtt elfogy. Keresse meg a gyémánt, a nyaklánc kapsz bónusz pontokat. A nyilakkal lehet irányítani a mozgás és a szóközt tud ugrani. Vigyázni kell, mert a kutyák, akkor elveszíti életét. Fuss és ugorj át a képernyőn, hogy a végén ...